Tel. +31 20 6714785
Language Talenkeuze
Boekingen
Kies hier uw type kamer
Aankomst
Vertrek
dsc-5220-web
HOTEL CORNELISZ ...
dsc-5335-web
... BIEDT U DE BESTE
PRIJSGARANTIE ...
roomed-rijksmuseum-featured
... OP EEN GEWELDIGE
LOCATIE ...
superior-twin-2
... MET DE LEUKSTE KAMERS ...
amsterdam-nice-light-wallpaper-hd-2
... EN DE BESTE SERVICE !
dsc-5220-web

HOTEL EN OMGEVING

Welkom in het vernieuwde 3* Hotel Cornelisz om de hoek van het Rijksmuseum. Old meets new in Hotel Cornelisz. De levensgrote en unieke afbeeldingen van het Amsterdam uit de jaren 60 en 70 gecombineerd met een modern en strak interieur, onuitputtende gastvrijheid en “the best croissants in town” zorgen voor de perfecte uitvalsbasis voor een weekend of midweekje weg in Amsterdam.We zien u graag in Hotel Cornelisz.

Lees meer
dsc-5295-web

KAMERS

Kom genieten van onze nieuwe kamers op de meest ideale locatie van Amsterdam! In een ambiance van enerzijds het authentieke en nostalgische Amsterdam van de jaren 60 en 70 gecombineerd met een moderne stijl van nu, zult u zich direct thuis voelen en met volle teugen genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden, bad of douche, flatscreen tv, kluis, telefoon en koffie-thee faciliteiten. Draadloos internet is in het gehele hotel gratis te gebruiken.

Lees meer
p-c-hooft

PIETER CORNELISZOON HOOFT

Pieter Corneliszoon Hooft (Amsterdam, 16 maart 1581 - Den Haag, 21 mei 1647) was een Nederlandse geschiedkundige, dichter en toneelschrijver. Hij kan beschouwd worden als een van de grondleggers van een serieuze literaire cultuur in het Nederlandse taalgebied, naar het Franse en Italiaanse voorbeeld. Na een reis door Europa studeerde hij rechten in Leiden. Hooft werd een exponent van de renaissance in Nederland en had humanistische ideeën.